top of page

Több milliárd Forint hitelkihelyezés.

2007 óta a hitelezési piacon.

Több száz finanszírozott vállalkozás.

CARION Finanszírozási Centrum Zrt.

 

A CARION Finanszírozási Centrum Zrt. működési engedélyét 2007-ben szerezte meg az engedélyező hatóság PSZÁF-tól (jelenleg MNB), pénzügyi lízing, hitelnyújtás, pénzügyi közvetítés és faktoring tevékenységekre. Eredményes működésünknek köszönhetően Társaságunk saját tőkéje jelenleg meghaladja a 600 millió forintot.

 

Társaságunk az Új Széchenyi Hitelprogram keretében Mikro-, Kis- és Középvállalkozások finanszírozását valósította meg jelentős sikerekkel és Ügyfél elégedettséggel. A további források bevonása érdekében Társaságunk együttműködési szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal annak érdekében, hogy kedvezőbb piaci helyzetbe hozzuk a magyar kisvállalkozásokat.

 

Jelentős sikerként könyveljük el, hogy a luxemburgi székhelyű European Investment Fund első magyarországi szerződött partnere lehetünk. A CFC és EIF között létrejött refinanszírozási szerződés keretében első körben hazai mikrovállalkozások jutnak forrásokhoz.

 

Különböző Hitelprogramokban több mint 800 hazai vállalkozásnak közel 20 Milliárd forint hitelt folyósítottunk. 

 

A vállalati finanszírozási aktivitás bővítése érdekében 2016-ban Együttműködési megállapodások születettek a Garantiqa Hitelgarancia és az AVHGA garantőr intézményekkel, melyek keretében egyedi ügyletek intézményi kezességgel biztosíthatóak.

 

Fontos kiemelnünk, hogy alapítói és elnöke vagyunk a Vállalkozásfinanszírozók Szövetségének melynek keretében a mikro-, kis- és középvállakozások forráshoz jutását szeretnénk széles körben lehetővé tenni.

 

A kisvállalatok tekintendők az innováció, a foglalkoztatás, valamint az Európán belüli társadalmi és helyi integráció fő hajtóerejének. Így küldetésnek érezzük a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások forráshoz juttatását ezzel is elősegítve fejlődésüket. 

bottom of page